Alt Om Videnskab

Information for alle

Mp4 afspiller

Mp4 afspiller

I dag skulle jeg ligge sange på min nieces nye Mp4 afspiller, hun havde cd’erne med sangene original og jeg rippede dem nemt ved at bruge windows media player, de fleste kan finde ud af dette så vil ikke gennemgå det her. Hvis der er behov for det så kontakt os her og jeg laver en guide til det!

Efter at have læst lidt i instruktions bogen til hendes Mp4 afspiller fandt jeg ud af den understøtter mange slags musik filer, som mp3, wav og wmv, det var fint og nemt og jeg overførte dem allesammen, alt fungerede perfekt.

Mp4 Afspiller

Denver Mp4 afspiller

Helt specifikt er hendes Mp4 afspiller en DENVER MPG-4018NRC, information om den kan findes på Denvers hjemmeside. På den ene musik cd lå en .flv (Flash) musik video, denne var hun helt pjattet med og ville gerne have den over på hendes Mp4 afspiller, da denne også kan vise videoer!

Jeg ville naturligvis gerne gøre hende glad og overførte .flv filen til hendes mp4 afspiller, men da jeg ville afspille den kunne den ikke gøre det, ind og læse manualen igen, det viste sig så at den kun kunne afspille .amv filer (Advanced Media Videos) et ikke så meget udbredt format. Pyt tænkte jeg som den optimist jeg er, der må være en måde at konvertere den slags .flv filer til .amv

Det er der også skulle jeg hilse at sige, men 50% af dem koster penge, 40% virker ikke, og de sidste 10% er svære at finde, derfor ville jeg lige dele dette med jer andre som har en Mp4 afspiller som kun tager .amv filformatet!

Efter en times surfing rundt på hjemmesider via google måtte jeg bare konstatere at der ikke er et program som kan konvertere .flv filer direkte til .amv man skal simpelthen igennem 2 trin, til alt held fandt jeg 2 fremragende og ganske gratis programmer som gør dette og de virker perfekt :)

Det første program til at konvertere .flv filen til en .avi fil hedder “Freez Flv to AVI/MPEG/WMV Converter” bare søg på google og find det, det er 100 procent gratis og uden begrænsninger af nogen slags! Da jeg så havde konverteret .flv filen til en .avi skulle jeg jo videre og have den lavet om til en .amv fil.

Sådan ser “Freez Flv to AVI/MPEG/WMV Converter” ud!

Dertil fandt jeg det gratis program “MP3 Player Utilities 4.15″ igen søg på google og hent det, ufatteligt nemt at bruge og 100% gratis uden begrænsninger osv. 2 minutter senere havde jeg en .amv fil som jeg lagde på hendes Mp4 afspiller, den afspillede den perfekt.

Sådan ser “MP3 Player Utilities 4.15″ ud!

Med disse 2 programmer kan du faktisk konvertere stort set alle slags videofiler til .amv og afspille dem på jeres egen Mp4 afspiller!

Mp4 Afspiller af Allan T.

Category: Elektronik